• Ingen resultater fundet

Spiller generelt meget mere end de fleste, og træner meget mere end de fleste. Omkring 100 timer pr. 2 uger, meget mere end de fleste andre pros. De andre rejser måske lidt mere, så jeg har mere tid til bare at øve mig.

Spiller rigtigt rigtigt meget.

Jeg har prøvet at føre holdet i forkerte situationer. Men det kan du ikke gøre så meget ved, fordi du er bare den type du er. Hvis det kun er calleren der snakker ud af 5 personer, så er det meget svært for den person af vide hvad der sker de andre steder på mappet. Det sker at man tager fejl, så må man tage den på sin kappe. Har fx. for nyligt været med til at kicke en.

Folk spørger mig om råd, fordi jeg har spillet sammen med mange kloge spillere på den danske scene og fordi jeg er over average i spillet. Spørger om hvordan jeg varmer op, hvordan de kan forbedre deres individuelle niveau. I sidste ende handler det bare om at spille meget jo. Jeg spiller jo bare hvad jeg lige føler for. Du kan self blive klogere på spillet, hvis du spiller mange træningskampe mod andre hold, men hvis man ikke har den mulighed endnu, så gælder det om at spille generelt. Folk tror der er et svar på hvordan man bliver god til spillet, men det er der jo faktisk ikke, man skal bare spille meget.

Hvis vi synes der er nogen der har kørt en fed taktik mod os, så går vi ind og ser deres kampe og prøver måske at køre den samme taktik. Vi er ikke så execute baseret, vi tager mest bare taktikker fra andre hold, vi er ikke så nytænkende. Jeg har oplevet at der er andre der er kommet med gode ideer, og tilbage i Tricked tiden, der var vi lidt mere nytænkende.

Vil gerne ligge top 30 i verden, lige nu er det bare mit, vi har ikke noget hold lige nu som sådan. Men vi har ikke tænkt os at lede efter spillere som ikke vil kunne opnå det mål. Gøre alt for at vi kan opnå det. Vi har alt hvad der skal til for at vi kan, vi har generelt gode faciliteter.

Generelt ikke, er ikke så god til at motivere folk. Er meget stille uden for spillet, snakker bare lidt mellem runderne. Men er ikke så god til at hype folk.

Da jeg startede i tricked den gang jeg stadig gik på uddannelse 40 minutter væk. Jeg stod op kl 6 spiste morgenmad tog til togstation, var hjemme igen kl 17-18 skulle lave mad, 18-23 med holdet. Blev næsten lidt deprimeret, man lavede ikke andet end at gå i skole og så bare hjem og spille, spille, spille. Ingen tid til bare at være sig selv. Snakkede med min mor om det og min papfar og blev bare enige om at det enten var uddannelse eller at jeg skulle spille. Og så blev vi enige om at jeg skulle prøve bare at spille, da det var en stor chance og man jo altid kan tage en uddannelse. I den periode var jeg lidt nede, men siden da har jeg brændt for at spille.

Der er forskel på at spille med venner og så på at arbejde og prøve på at blive bedre med et hold. Spiller mest med venner, her i North ACD praccer vi 4-5 timer max om dagen, men fri i weekenderne, men kan sagtens spiller 6-7 timer med venner også ved siden af.

Da jeg joinede North ACD fik jeg at vide at jeg har en stor indflydelse på hvordan en af de andre spillere spillede. Jeg var meget positiv og det var givende for en af de andre spillere på holdet. Han blev meget mere glad og åben efter han begyndte at spille med mig. Var med til at tage beslutningen om at smide en tidligere spiller ud, ledelsen lyttede på deres input.

Mest dominant kommunikation, kan godt lide at skære igennem. Få direkte kontakt med calleren, Dennis. Og så sige Dennis, der er sket det her og det her, jeg synes vi skal gøre det her NU.

Rigtigt positiv og glad person med gode venner og positive rammer, men med nye mennesker kan jeg godt være lidt stille og virke lidt deprimeret.

Der er mange der sætter sig ned og kigger på stats på hjemmesider, hvor jeg bedre kan lide at sidde med holdet og give konstruktiv kritik. Så regner jeg med at de giver ris og ros og siger hvis de synes man gjorde noget

rigtigt eller forkert. Synes ikke statistikkerne betyder så meget. Det gør lidt mere hvis du har ført holdet i de rigtige positioner, det er vigtigere end at have skudt et vist antal.

Har det bedst ved at lade andre være stjernen, og så bare være en slags support spiller i stedet, selvom jeg har færdighederne til at være stjernespiller. Ville være en dårlig fast ledertype, jeg ville være for hård og tilte, hvis tingene ikke gik i min retning, og man kan jo ikke styre alt inde i spillet

Svært at stille det samme scenarie op igen, det handler om bare at spille meget. Jeg plejer ikke at være så sur igen hvis vi taber eller noget, men jeg kan gå helt ned hvis det ikke gik som jeg ville have det til at gå.

Jeg prøver altid at være positiv og glad, jeg får ikke nogen til at være utilpas. Gør ikke noget specielt for at få dem til at føle sig tilpas, jeg er bare mig selv.

Kan sagtens høre på andres toneleje, ham sycrone var lidt dårlig til at tage kritik og tage imod ideer, man kunne godt høre på hans toneleje når han ikke var tilfreds. Det samme gælder acor, man kan sagtens høre når han virkelig bare er uenig. Det hele kommer an på den tone de snakker i. Det giver ikke mening at sidde og diskutere noget, hvis begge har forskellig mening og aldrig kommer til at rykke sig.

Alle dem jeg har spillet med har gjort det godt synes jeg. På de lidt lavere hold ville jeg nok føle at det var mig der skulle lave alt. På de hold jeg har været på på det seneste har jeg ikke haft noget problem med at stole på.

Tager aldrig beslutninger uden holdet, dog nogle gange inde i spillet skal man bare gøre hvad man føler, fordi man kan simpelthen ikke nå at spørge resten af holdet.

Det har vel en effekt på en måde, vi har ikke nogle rivaler som sådan. Men dengang jeg spillede i tricked havde vi lidt nogle rivaler i singularity. Der lå vi altid over dem, der har jeg altid følt at man er lidt mere sulten hvis man ligger under dem, og vil gerne opnå det samme som dem. Hvis man ligger over dem er man ikke lige så sulten for at blive bedre.

Man er meget mere koncentreret når man spiller foran et publikum. Bliver ikke nervøs, er altid 100% fokuseret.

Streamer ikke så tit, men kan godt blive lidt distraheret hvis man fx. streamer.

Gul eller grøn tror jeg, meget positiv og glad, men meget konstruktiv indenfor arbejde. Kan også være seriøs, hvor alt bare er sjov, så kan jeg have det virkeligt sjov. Kan sagtens være super seriøs men også have det alt for sjovt i en time.