• Ingen resultater fundet

men der sker ting smatidig som gør at man måske ikke lige kan gøre det man plejer at gøre. Så må man bare tage det som det kommer og så prøve at gøre hvad man tror er bedst i situationen.

Jeg plejer bare at tage det som det kommer, hvis man fx. ikke har nok information til at tage en beslutning.

Nogle gange har man ikke nok info, så må man bare spille ud fra ens instinkt (knowledge).

Jeg vil rigtigt gerne til major og vil rigtigt gerne spille for et top 5 hold. Venter bare på muligheden på et af de hold der er måske i top 20. Føler selv jeg har niveauet til det.

Ja det føler jeg, hvis man nu får en ny spiller ind, så plejer jeg også at fortælle dem at man godt kan sige sin mening, jeg tager ikke ting personligt.

IGL vil som regel være ham der tager mest ansvar, men vi andre hjælper selvfølgelig også med at tage beslutninger. Jeg føler jeg har det fint med IGL, self kan man hjælpe, alle vil hjælpe. Ens holdkammerater er nogen man stoler på, så hvis man laver en taktik så øver de den situation 100 gange, så man ved de kan den, så der kan jeg sagtens stole på dem.

Altså modstandere ja, alle maps har man self spillet, nogle mere end andre. Som regel kender man alt til stort set alle maps. Nogle folk er gode til alle roller. Jeg er tilpas god på de fleste roller, man kan sætte mig ind på en hvilken som helst rolle og så kan jeg gøre det tilfredsstillende. Har ikke problemer med at spille uvante roller.

Hvis man spiller en ny modstander eller en ny spiller man ikke har spillet mod før, så vil man nok spille en smule mere passivt og lige mærke hvordan de spiller og så tage nogle beslutninger ud fra det. Måske kan man finde nogle åbninger i den måde de spiller på.

Da gade røg til optic, eller fik muligheden, der ville jeg jo gerne have haft den chance han fik, men den periode de sidste 2 måneder, der har man været lidt halv nede. Det er jo en drøm at komme til USA og spille CS for et godt hold. Men jeg prøvede så meget som muligt bare at glemme det og ikke tænke så meget over det. Jeg er måske stadig lidt jaloux over at han fik chance.

Prøver bare at opretholde mit eget niveau indtil vi får fundet nogle spillere og spille med. Jeg prøver at holde niveauet. Spiller meget og vil gerne igang med noget fysisk træning, bedre døgnrytme og alle sådan nogle ting som kan hjælpe mig til at blive bedre. Alle de ting der vil kunne hjælpe på mit spil. Stå op kl 10 og køre afsted til Parken hvor vi så træner i et par timer.

Jeg tænker meget over de ting jeg siger inden jeg siger dem. Især hvis man snakker om ting som måske er offentlige eller et eller andet. Interviews efter en kamp der er meget af det jo bare improviseret, så der kan man godt få sagt nogle ting. Når man tager sådan nogle holdbeslutninger, som fx. at en spiller ikke er god nok, så siger man det jo ikke bare til spilleren med det samme. Man kan måske sige til ham at hans niveau måske ikke er helt godt lige nu, og at han måske skal investere noget mere tid i at forbedre hans spil.

Man har en professionel kontrakt og det er der mange der gerne vil have, så der er mange der ser op til en, tit vil folk gerne lære en smoke eller vide hvordan man bliver bedre, hvordan man træner eller hvordan man varmer op. Der er mange ting.

Kommer med input til taktikker under kamp, det burde alle gøre. Det er sådan en hold ting, en enkelt taktik kan måske vinde en hel kamp. Jeg prøver at komme med alle de informationer jeg får under en kamp, fordi måske kan lige pludselig se at en taktik passer rigtigt godt på den måde de andre spiller på.

Når man ikke spiller CS, så ryger mine tanker tit bare over på CS. Og så lige pludselig ud af det blå kommer jeg måske til at tænke på et eller andet der kunne være fedt at bruge. Det kunne være alt fra et boost, eller en ny position eller vinkler inde i spillet.

Sætter mål sammen med holdkammerater, et fælles mål og så skriver man ting ned man skal have gjort indenfor den næste uge, at så skal vi være blevet bedre til det. Så kan man på den liste se de fremskridt man ligesom har lavet i løbet af den sidste. Det er både coachen og alle os spillere der kommer med input til den liste, jeg bidrager også med inputs.

Jeg gør lidt for at motivere holdet, jeg sidder ikke og råber og sådan noget, de fleste kender mig lidt som en stille person. Stemningen holder jeg altid fint, jeg sidder ikke og hyper holdet ligesom andre spillere måske gør.

Faktisk for nyligt har jeg faktisk ikke følt så meget for CS, mest fordi der er gået en længere periode nu hvor vi ikke har spillet, der er gået 2 måneder nu hvor vi ikke har spillet holdmæssigt CS. Så jeg savner lidt det holdmæssige i CS, har ikke lyst til at spille så meget når det ikke er på hold. Lige nu prøver jeg bare at se frem til det tidspunkt hvor vi får nogle nye spillere og coach, sidder bare og hygger mig med det.

Det handler om at kunne uddybe og have nogle gode argumenter, hvis man har en taktik bliver man nødt til at have nogle argumenter for hvorfor den taktik er god. Det kunne være alt fra facts til info man har fået i løbet af kampen, eller det kunne være baseret bare på ens erfaring.

Håber jeg har indflydelse på andre. Føler tit at mine forslag bliver taget godt imod, og at mine forslag bliver prøvet af. Jeg føler altid der bliver lyttet efter når der bliver snakket, jeg føler altid det går på en måde. Der kunne måske være et eller andet inde i en kamp, hvis en spiller måske er utilfreds med en taktisk som måske ikke skulle være kaldt, så er det bedre at tage sådan noget efter kampen og snakke om hvad man skulle gøre i stedet næste gang.

Jeg føler ikke at jeg plejer at være ham der siger det på en dominant måde. Jeg vil gerne være ham der siger det på en måde så de andre forstår hvad jeg siger, men på en mere støttende måde. Jeg kunne ikke rigtigt finde på at være den dominante type, jeg kunne aldrig finde på at sige at vi SKAL køre den her strat og sådan noget. Det er bare ikke mig. Selv hvis jeg var IGL ville jeg nok stadig gøre det på en støttende måde. Nogle gange skal man selvfølgelig være lidt dominant, men jeg vil altid prøve at være ham der siger det på en støttende måde, det er bare sådan jeg er.

Meget stille, nede på jorden, folk kan sige til mig hvad de har lyst til, jeg tager ikke ting så personligt.

Man ved som regel efter en kamp om man har gjort det godt eller dårligt. Hvert hold har som regel en stjernespiller som er rigtigt god under sådan en kamp, og så har man de andre spillere som ligesom hjælper stjernespilleren. Jeg har tit været ham som bare ligger bagved og udfører min rolle, men ikke være ham som sådan rigtigt shiner. Vil helt klart kigge på replays, det er der man finder ud af det meste. Bare se på en selv og hvordan man spiller. Man ser de fejl man laver med det samme, så det er en kæmpe ting. Også at se hvordan andre spiller for den sags skyld. Gå ind og kigge på hvordan de rigtigt gode spillere spiller og så prøve at implementere nogle af de ting i ens eget spil.

Jeg er måske ikke så god til at huske smokes og huske ting generelt. Lad os sige vi laver en ny strat, så er jeg måske en af de spillere der lige skal køre den igennem et par gange før at jeg ligesom kan huske den. SÅ vil jeg måske gå en på en server og øve det et par gange for ligesom at være helt sikker på at jeg har mit helt på det rene. Hvis jeg skal kunne huske det meste af vores taktikker, så skal jeg ind og øve det på en server bagefter, nogle gange kan man have så mange strategier at man bliver nødt til at skrive det ned for at kunne huske, enten personligt eller som hold.

Uden for spillet der har jeg aldrig rigtigt problemer med holdkammerater. Man kan måske synes et en team mate er en idiot inde i spillet, men så er man bedste venner uden for spillet. Jeg er ret god til at adskille de to ting synes jeg.

Som regel så siger folk det bare hvis de synes det er en dårlig ide, sådan synes jeg også det bør være. Ellers så ender det måske bare med at taber en kamp fordi man ikke fik ændret den strategi.

Jeg føler fuldt ud at man skal stole fuldt på ens holdkammerater. Man kan ikke sidde 5 mennesker og spille spillet uden at stole fuldt ud på hinanden. Personligt vil jeg ikke have noget imod at tage rollen, det kommer lidt an på hvor den er henne på banen. Som regel vil man lade ham der spiller det sted på banen tage den ting. Og det har jeg det helt fint, og hvis det så er mig der har den plads på mappet, så har jeg heller ikke noget problem med at have den bærende rolle. Nu med AWP’en der vil jeg tage meget mere styring over team mates, så de står et bedre sted når jeg kommer med AWP’en.

Føler ikke at jeg tager beslutninger uden holdkammerater, som regel vil man altid høre dem ad om de synes det er en god ide. Det gælder faktisk både indenfor og udenfor spillet.

Konkurrenter har nok en effekt på min spillestil, hvis nu modstanderholdet har en rigtigt god AWP også, så vil jeg selvfølgelig gøre mit allerbedste fuldt ud for at måske få en chance på et bedre hold. Det kan både være en god og en dårlig ting, det kan måske få en til at tage et dårligt valg fordi man gerne vil være lidt show off.

Spiller måske lidt mere risikabelt, kan både gå godt eller skidt.

Har ingen effekt at spille foran et publikum, der er mange der har det der med at man bliver nervøs ved at sidde foran mange mennesker. Der lukker jeg bare helt af og tænker ikke på andet end spillet, for ligesom at udelukke det stress der er i det. Det håber jeg også at jeg kan når jeg kommer til at spille på en endnu større scene. Føler ikke at jeg har det der sceneskræk. Var ikke god til at fremlægge og kunne lide at fremlægge i folkeskolen, prøvede at være så ligeglad som muligt når jeg skulle fremlægge eller ud at spille. Det har lidt hjulpet mig, bare at være ligeglad med alt andet end det man rent faktisk skal op og lave.

Blå, en af de farver jeg bedst kan lide.