• Ingen resultater fundet

er tælleuge

In document HJEMLØSHED I DANMARK 2015 (Sider 173-199)

BILAG

Uge 6 er tælleuge

Undersøgelsen måler hjemløsheden i uge 6 (2.-8. februar 2015). Spørgsmålene gælder forhold i denne uge, hvor intet andet er angivet.

Vi vil bede om oplysninger om samtlige personer, som er hjemløse i uge 6, og som I er i kontakt med/kender til

Det er vigtigt, at I indsender ét skema for hver person, I har kontakt med og/eller kendskab til. Vi beder også om skemaer for børn og unge, som er hjemløse, herunder børn, der opholder sig sammen med deres hjemløse forældre.

Personskemaer og organisationsskema vedlagt

Der er vedlagt et antal personskemaer, der består af én dobbeltside per person. Vi vil bede jer notere myndigheden/organisationen/tilbuddets navn og adresse på hvert af de returnerede personskemaer, evt.

ved brug af label/stempel. I organisationsskemaet bedes I påføre, hvor mange personskemaer der i alt er indsendt, det vil sige, hvor mange personer som I samlet har kendskab til/kontakt med, der er hjemløse i uge 6.

Vi beder personalet udfylde skemaerne

Personskemaet er beregnet til, at socialrådgivere mv. i kommunerne og personalet i organisa-tioner/tilbud udfylder skemaet. Der er mulighed for at udfylde skemaet både med eller uden tilstedeværelsen af brugerne. Vi beder personalet om at foretage et skøn over, om det er hensigtsmæssigt, at brugeren inddrages i udfyldelsen af skemaet ud fra brugerens situation. Vi beder om, at oplysningerne fra kommunerne er baseret på konkret kendskab til personerne frem for fx generelle lister/folkeregisteroplysninger over adresseløse personer, da sådanne lister erfaringsmæssigt også dækker over andre grupper end hjemløse.

Vi beder om personnumre og initialer for at kunne undgå dobbelttælling

Vi beder om personernes personnumre for at kunne vide, om der er indsendt skemaer om samme person fra forskellige tilbud, myndigheder eller organisationer og således kunne kontrollere for dobbelttælling.

Hvis I ikke kender/har adgang til hele personnummeret, beder vi jer udfylde de oplysninger, I har, fx fødselsdag, måned og år. Vi beder jer også udfylde personens initialer (første bogstav i første fornavn og første bogstav i sidste efternavn) for at kunne foretage kontrol for dobbelttælling. Vi beder således også om initialer i det tilfælde, hvor det fulde personnummer er oplyst for at kunne kontrollere for dobbelttælling, hvis personen er registreret uden fuldt personnummer af et andet tilbud.

Eksempel på initialer:

Anne-Marie Bech-Petersen har initialerne AP. Jens Erik Andersen har initialerne JEA.

Hvis personen er hjemmehørende (har folkeregisteradresse) i en anden kommune, end hvor registreringen sker, beder vi jer anføre dette i rubrikken på side 1 i personskemaet.

Vi beder om, at der også indsendes skemaer for personer uden fast ophold i Danmark, såfremt personen befinder sig i én af de otte hjemløshedssituationer. Her beder vi jer sætte kryds i kategorien ’Har ikke fast ophold’ i spørgsmål 8. For personer, som ikke har et CPR-nummer, beder vi jer oplyse om initialer og fødselsdato i det omfang, det er muligt.

Tilladelse fra Datatilsynet og Sundhedsstyrelsen

SFI har tilladelse til at gennemføre undersøgelsen fra henholdsvis Datatilsynet og Sundhedsstyrelsen i henhold til Persondataloven og Sundhedsloven (for hospitaler og behandlingstilbud).

I forhold til politiets medvirken i kortlægningen gør vi særligt opmærksom på, at politiet ikke må benytte politimyndighed til at bede om udlevering af CPR-nummer i forbindelse med kortlægningen.

Angiv de oplysninger, I har – selvom de ikke er fuldstændige

Der indgår i skemaet en række baggrundsoplysninger, som er vigtige for, at vi bedre kan forstå, hvad der kendetegner den situation, som de hjemløse befinder sig i. Vi beder jer give de informationer, I har, også selvom I ikke har mulighed for at besvare alle spørgsmål.

Anonymitet

I analyser og rapporter vil det ikke være muligt at identificere personer og enkelttilbud. Vi understreger, at undersøgelsen er omfattet af fortrolighed for både de personer, der indberettes og de sociale tilbud, lokale myndigheder mv., der indsender skemaerne.

Hvis skemaet slipper op – kopier nye eller kontakt SFI

Det er vanskeligt for os at beregne, hvor mange personskemaer I har brug for. Vi beder jer derfor kopiere nye skemaer (dobbeltsidet) efter behov eller rekvirere flere skemaer ved at kontakte SFI.

Send spørgeskemaer retur i den medsendte svarkuvert

Når personspørgeskemaer og organisationsskemaet er udfyldt, sendes de retur i den vedlagte frankerede svarkuvert. Skemaerne må indsendes med almindelig post. Vi beder om, at skemaer afleveres til den ansvarlige person inden for myndigheden/tilbuddet/organisationen, og at alle skemaer fra samme enhed sendes samlet retur. Hvis I har brug for flere svarkuverter, kan I kontakte SFI. Hvis egne kuverter benyttes, bedes anvendt mærket: ”Hjemløshedsundersøgelsen US-4746”.

På grund af en sammenlægning af SFI-Survey med den tilsvarende surveyenhed på Danmarks Statistik, sendes svarkuverterne denne gang til Danmarks Statistik, hvor den nye enhed DST Survey forestår den praktiske del af indsamlingen af spørgeskemaerne. Dette har ikke betydning for behandling af data, der efterfølgende foretages af SFI. Oplysningerne er stadig fortrolige og må kun anvendes af SFI.

SEND SVARKUVERTEN RETUR SENEST FREDAG DEN 27.

FEBRUAR.

Spørgsmål besvares af SFI:

Heidi Hesselberg Lauritzen, telefon 3348 0882, hhl@sfi.dk Lars Benjaminsen, telefon 3348 0910, lab@sfi.dk

På forhånd tak for jeres medvirken.

SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Definition af hjemløshed

Som hjemløse regnes personer, som ikke disponerer over egen (ejet eller lejet) bolig eller værelse, men som er henvist til midlertidige boalternativer, eller som bor midlertidigt og uden kontrakt hos familie, venner eller bekendte. Som hjemløse regnes også personer uden et opholdssted den kommende nat.

Desuden registreres personer, som befinder sig under kriminalforsorgen, psykiatriske hospitaler og behandlingsinstitutioner for stofmisbrugere eller lignende tilbud, hvis der er tale om personer, der skal løslades eller udskrives inden for den næste måned uden at have en bolig til rådighed, og uden at der er iværksat en boligløsning forud for løsladelsen/udskrivningen.

Nedenfor følger de situationer, der registreres i kortlægningen af hjemløshed i Danmark. Disse situationer genfindes i personskemaets spørgsmål 3, der beskriver personens bosituation i uge 6.

Tabel 1: Situationer, der registreres i personskemaet Kategori Situation

1 Personen mangler tag over hovedet den kommende nat. Herunder regnes personer, som sover på gaden, i en trappeopgang, i et skur e.l.

2 Personen overnatter på natvarmestue/værested med nødovernatning

3 Personen overnatter på et akut/midlertidigt botilbud, som fx herberger og forsorgshjem 4 Personen opholder sig på hotel, vandrehjem e.l. pga. hjemløshed

5 Personen bor midlertidigt og uden kontrakt hos familie, venner eller bekendte 6 Personen bor i midlertidig udslusningsbolig e.l. uden permanent kontrakt

7 Personen er under kriminalforsorgen, skal løslades inden for én måned, og der er IKKE iværksat en boligløsning forud for løsladelsen.

8 Personen er indlagt på en psykiatrisk afdeling eller opholder sig på en behandlingsinstitution og planlægges udskrevet inden for én måned, og der er IKKE iværksat en boligløsning forud for udskrivningen.

Campingvogne, kolonihavehuse o.l: Hvis personen overnatter i en campingvogn, kolonihavehus e.l.

pga. hjemløshed, beder vi jer anføre dette under kategorien andet i personskemaets spørgsmål 3.

Udslusningsboliger (kategori 6): Her medregnes personer i udslusningsboliger under § 110, samt lignende kortere varende tilbud. Personer i visiterede tilbud under servicelovens § 107 og § 108 regnes IKKE som hjemløse.

Løsladelse/udskrivning (kategori 7 og 8): Såfremt der i situation 7 og 8 løslades/udskrives fra fængsler/hospitaler/behandlingsinstitutioner til en situation, som er beskrevet under situation 1-5, udfyldes et personskema for pågældende person.

Kvindekrisecentrene: Kvindekrisecentre uden for København indgår ikke i kortlægningen. På kvindekrisecentrene i København beder vi personalet foretage en vurdering af, om personen er indskrevet pga. vold i familien, og om personen har en bolig. Der udfyldes ikke skemaer for personer, der er indskrevet pga. vold i familien, og som har en bolig.

Funktionelt hjemløse: Også såkaldte ’funktionelt hjemløse’ (personer, som har egen bolig, de ikke kan benytte pga. sociale eller psykiske problemer) regnes som hjemløse, såfremt personen overnatter

på gaden eller på herberger, forsorgshjem, natvarmestuer o.l. i uge 6. I personskemaet registreres det samtidig, at personen har egen bolig (spørgsmål 11).

Personer uden fast ophold: Der udfyldes også personskemaer for personer uden fast ophold, og som befinder sig i én af de otte hjemløshedssituationer. Her beder vi jer anføre i personskemaets spørgsmål 8, kategori 4, at personen (evt. ud fra et skøn) ikke har fast ophold. Det vil typisk være udenlandske statsborgere, der ikke har permanent ophold, men som opholder sig kortvarigt/midlertidigt i Danmark, og som ikke har et cpr-nummer eller et gult sygesikringskort.

BEMÆRK: Følgende personer regnes IKKE som hjemløse:

Personer, som bor i fremlejet bolig, eller som bor varigt hos familie/pårørende.

Personer i botilbud, der er beregnet til længerevarende ophold (fx alternative plejehjem og bofællesskaber).

Studerende, der søger tilflytning til anden by ved studiestart.

Unge, der ønsker at flytte hjemmefra.

Personer, der midlertidigt er uden bolig pga. brand e.l.

Personer, der opholder sig på et krisecenter pga. vold i familien.

BILAG 2 PERSONSKEMA

PERSONSKEMA (Kortlægning af hjemløshed i Danmark 2015) IPNR.:

Dato for udfyldelse af skemaet dag måned

Navn på medarbejder der har udfyldt skemaet:

Navn på myndighed/tilbud hvor skemaet er udfyldt: Telefon:

Adresse: E-mail:

Kommune: Label/stempel:

I hvilken kommune har den hjemløse borger

folkeregisteradresse (hvis anden kommune end ovenstående):

1. Har personen været med til at udfylde skemaet: Ja 1 Nej 5

2. Den hjemløses initialer:

og personnummer: dag måned år 4 sidste

3. Personens bosituation i uge 6, 2015 (SKAL UDFYLDES). (Flere svar kan angives).

1. Sover på gaden, i trappeopgang, i et skur e.l. 1

2. Natvarmestue, værested med nødovernatning e.l. 1

3. Herberg, forsorgshjem 1

4. Hotel, vandrehjem e.l. anvendt som midlertidig løsning pga. hjemløshed 1 5. Bor midlertidigt og uden kontrakt hos familie, venner eller bekendte 1

6. Midlertidig udslusningsbolig uden permanent kontrakt 1

7. Afsoner under kriminalforsorgen, skal løslades inden for én måned, og mangler boligløsning 1 8. Opholder sig på hospital/behandlingstilbud, skal udskrives inden for én måned, og mangler boligløsning 1

9. Andet, angiv hvilket: _______________________________________________________________ 1

10. Ved ikke 1

4. Personens køn og alder Mand 1 Kvinde 5 Alder: år

5. For børn og unge under 18 år:

Opholder personen sig på tilbuddet sammen med sin(e) forældre? Ja 1 Nej 5

6. Har personen daglig omsorg for eller samværsret med mindreårige børn? (Flere svar kan angives).

1. Har ingen mindreårige børn 1 4. Har børn, men har ikke omsorg eller samværsret 1 2. Daglig omsorg 1 5. Andet: _____________________________________ 1

7. Hvad er personens nationalitet? (Kun ét kryds)

Danmark 1

Danmark med grønlandsk baggrund 2

Øvrige Nordiske lande 3

Øvrige EU-27 4

Øvrige Europa (inkl. Rusland) 5

Mellemøsten 6

Afrika 7

Andet, angiv hvilket: __________________ 8

Ved ikke 9

8. Har personen flygtninge/indvandrerbaggrund?

(Kun ét kryds) Ikke flygtninge/indvandrerbaggrund 1 Første generations flygtning/indvandrer 2 Anden generations flygtning/indvandrer 3

Har ikke fast ophold i Danmark 4

Ved ikke 8

9. Modtager personen? (Gerne flere kryds)

1. Løn 1

2. Dagpenge 1

3. Kontanthjælp 1

4. SU 1

5. Førtidspension 1

6. Folkepension 1

7. Ingen indtægt 1

8. Andet, hvilket: ______________________ 1

9. Ved ikke 1

10. Hvor længe har personen været hjemløs?

(Kun ét kryds)

0-3 måneder 1

4-11 måneder 2

1-2 år 3

Over 2 år 4

Ved ikke 8

11. Har personen egen bolig, men kan ikke opholde sig i den (funktionelt hjemløs)?

Ja Nej Ved ikke

1 5 8

12. Er personen veteran/har været udsendt fra det danske forsvar

eller Beredskabsstyrelsen? 1 5 8

13. Har personen en psykisk

sygdom? 1 5 8

14. Har personen en fysisk sygdom og/el. handicap?

Ja 1 hvilke(n): _____________________________

15. Er personen afhængig af rusmidler og i givet fald hvilke?

(Flere typer af rusmidler kan angives)

1. Alkohol 1

2. Hash, khat 1

3. Narkotika (fx heroin, kokain, amfetamin,

ecstacy) 1

4. Medicin (stesolid, ketogan, rohypnol m.v.) 1 5. Personen er i substitutionsbehandling 1 6. Andet: ______________________________ 1 7. Nej, personen er ikke afhængig af rusmidler 1

8. Ved ikke 1

16. Hvad ser du som væsentligste årsag(er) til at personen er hjemløs? (Gerne flere kryds)

1. Psykisk sygdom 1

2. Stofmisbrug (fx heroin, hash m.v.) 1

3. Alkoholmisbrug 1

4. Fysisk/somatisk sygdom 1

5. Økonomiske vanskeligheder 1

6. Gæld til det offentlige 1

7. Gæld til private 1

8. Skilsmisse/samlivsophør 1

9. Blevet løsladt fra fængsel 1

10. Blevet udskrevet fra hospital/behandling 1

11. Nervøsitet ved at bo alene 1

12. Kunne ikke længere bo hos familie/venner 1

13. Udsættelse af bolig 1

14. Mangel på egnet bolig e.l. botilbud 1

15. Ludomani 1

16. Andet: ____________________________ 1

17. Ved ikke 1

17. Hvilke indsatser/behandlingstilbud modtager personen i øjeblikket? (Gerne flere kryds)

1. Psykiatrisk behandling 1

2. Behandling for alkoholmisbrug 1

3. Behandling for stofmisbrug 1

4. Støtte/kontaktperson, bostøtte e.l. 1 5. Er i tilsyn fra kriminalforsorgen 1 6. Er i aktivering/revalidering 1 7. Er under uddannelse/modtager undervisning 1 8. Har en handleplan hos kommunen 1 9. Opskrevet til egen bolig via kommunal

boliganvisning eller almen boligorganisation 1 10. Opskrevet til §107/108-boform, særbolig e.l. 1 11. Andet: ___________________________ 1 12. Modtager ingen tilbud

BILAG 3 ORGANISATIONSSKEMA

+ + ORGANISATIONSSKEMA (Kortlægning af hjemløshed i Danmark 2015)

Navn på myndighed/tilbud:

Adresse:

Kommune:

Navn på person der har udfyldt organisationsskema:

Telefon:

E-mail:

1. Myndigheden/tilbuddets type (myndighed/tilbud, der har udfyldt dette skema):

Herberg/Forsorgshjem e.l. ... 1

Værested/Varmestue ... 1

Alkohol/Stofmisbrugsbehandling ... 1

Rådgivningstilbud ... 1

Hospital/Psykiatri/Skadestue ... 1

Kommune ... 1

Jobcenter ... 1

Anden myndighed (politi mv.) ... 1

Andet ________________________________ 1

2. Antal personskemaer, som er indsendt i alt:

3. Vi har IKKE haft kontakt med eller kendskab til hjemløse personer i uge 6 (sæt kryds): 1

4. Hvis der er indsendt skemaer fra flere enheder, angiv venligst nedenfor hvilke øvrige enheder, der er indsendt skemaer fra:

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

BILAG 4 BILAGSTABELLER – KOMMUNEVIS FORDELING PÅ ALDERSGRUPPER

BILAGSTABEL B4.1 Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Hovedstaden. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Albertslund0 12 48 143 0 410 Allerød1 75 1 5 0 1 20 0 Ballerup 3 13 610 8 3 0 43 0 Bornholm0 3 1 5 2 4 3 18 1 Brøndby1 15 15 14 7 13 6710 Dragør 0 1 0 21 1 0 50 Egedal 1 11 4 711 2 2 38 0 Fredensborg0 3 3 8 9 2 3 28 0 Frederiksberg529 314962 31142215 Frederikssund0 6 310 5 8 3350 Furesø0 3 62 2 5 1 19 2 Gentofte0 6 6 18 991490 Gladsaxe3 26820 25 15 4 101 0 Glostrup 0 14 15 19 20 122 82 0 Gribskov1 11 1 6 4 9 0 320 Halsnæs 0 84 7 9 2 2 320 Helsingør 0 4 718 20 19 3 712 Herlev 0 1 3 74 1 2 18 0 Hillerød1 711 18 28 31 8 104 0 Hvidovre3 30 2224 17 11 4 111 2 Høje-Taastrup0 6 8 10 8 4 238 1 Hørsholm0 3 21 1 20 90 Ishøj 0 5 5 83 1 3 250 København 22202163347 407 300 631.50458 Lyngby-Taarbæk6 46 46 2 4320 Rudersdal1 71 11 124 1 371 (Fortsættes)

BILAGSTABEL B4.1FORTSAT Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Hovedstaden. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Rødovre 0 18 6179 5 2 570 rnby 0 4 1218 14 127671 Vallensbæk0 0 0 2 1 1 0 40 I alt48 459358671723512141 2.91273

BILAGSTABEL B4.1 Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Sjælland. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Faxe0 4 1 1 1 1 1 9 0 Greve0 9 9 713 9 4 51 1 Guldborgsund0 5 8 12242011 80 1 Holbæk0 10 5 16 20 11 2 640 Kalundborg2 64 5 8 3 3 31 1 Køge0 7 0 6 7 7 3301 Lejre04 5 5 10 5 3 320 Lolland0 6 6 94 82350 Næstved0 8 4 14 20 62 544 Odsherred0 0 0 3 0 0 0 30 Ringsted0 3 349 62270 Roskilde0 9 3 1216 9 3 520 Slagelse1 235 15 31 165 961 Solrød0 31 6 540 190 Sorø0 10 3 5 7 1 1 270 Stevns 0 1 0 0 1 0 0 20 Vordingborg02 2 1 1 0 1 70 I alt3 110 5912117710643 6199

BILAGSTABEL B4.2 Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Syddanmark. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Assens 0 41 3320 130 Billund0 4 52 8 20 210 Esbjerg0 43 18 28 24 19 4 1360 Fa0 0 0 0 0 0 0 0 0 Fredericia0 12 27 8 1 2320 Faaborg-Midtfyn 0 8 1 4 1 50 190 Haderslev 0 107 7 7 9 6 460 Kerteminde0 1 0 21 0 0 40 Kolding 0 97 7 126 1425 Langeland0 0 1 0 1 0 0 22 Middelfart0 5 290 0 0 16 0 Nordfyn0 4 1 1 3 1 0 10 0 Nyborg0 5344 30 190 Odense0 30 20 34 48 294 1658 Svendborg0 1312 138 31 500 Sønderborg0 7 56 8 8 0 34 1 nder0 3 241 0 0 10 0 Varde0 1 3 59 50 230 Vejen3 613 3 5 3 1 34 0 Vejle 021122727101 982 Ærø0 0 0 0 1 1 0 20 Aabenraa 0 6 3 6 6 40 250 I alt3 192118 172185 111 20 801 18

BILAGSTABEL B4.3 Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Midtjylland. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Favrskov0 1 1 2 0 1 1 60 Hedensted0 1 0 1 320 7 1 Herning0 39 15 164241 251780 Holstebro 0 6 34 8 6 1280 Horsens0 14 17 33 248 5 101 1 Ikast-Brande0 23 1 1 30 10 0 Lemvig0 254 1 1 0 130 Norddjurs 0 41 2 0 0 0 7 0 Odder 0 4 0 0 0 0 0 40 Randers0 33 19 1620 18 8 114 3 Ringbing-Skjern0 51 32 30 140 Samsø0 0 0 0 0 0 0 0 0 Silkeborg0 242119 18 165 103 5 Skanderborg07 3 3 2 2 1 18 0 Skive 0 1 0 0 21 0 40 Struer 00 2 2 2 2 080 Syddjurs 0 4 1 1 0 1 0 7 0 Viborg0 9 4 9 1063 41 0 Aarhus 42171125133104 64226617 I alt 42327221249239175711.32417

BILAGSTABEL B4.4 Hjemse borgere fordelt efter aldersgrupper. Særskilt for hjemkommuner. Region Nordjylland. 2015. Antal. 17 år 18-24 år 25-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59 år 60 år I alt Internt bortfald Brønderslev 072 2 74 1 230 Frederikshavn0 0 23 1 0 1 7 2 Hrring0 50 1 6 6 1 192 Jammerbugt 0 20 0 21 1 6 0 Læ0 0 0 0 0 0 0 0 0 Mariagerfjord0 72 7104 1 31 0 Morsø0 0 0 0 1 1 1 31 Rebild0 2 0 1 0 0 1 40 Thisted 0 4 5 4 3 1 1 18 0 Vesthimmerland02 2 0 2 0 2 80 Aalborg05530 3067 301622813 I alt0 84 43 48 99 472634718

BILAG 5 BILAGSTABELLER – FORDELING PÅ REGISTRERINGSKOMMUNER

BILAGSTABEL B5.5 Hjemse borgere fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Hovedstaden. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue Herberg HotelFamilie/vennerUdslusnings- boligKriminalfor- sorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2013 Indbyg. i kommu- nen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Albertslund 2 02 1 2002 05 325227.8061,2 Allerød 0 0 0 0 30 20 8 13524.4110,5 Ballerup7 0 50 22 3 0 44456548.3550,9 Bornholm 21 0 1 10 1 0 0 0 153239.9190,4 Brøndby 15 15 19 2 33 3 0 2 20109 6735.0503,1 Dragør 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 514.0280,1 Egedal 40 1 2200 1 0 9372442.5730,9 Fredensborg1 0 90 2 3 0 1 0 16 2239.7720,4 Frederiksberg30 15 744 617 0 731 229178103.1922,2 Frederikssund 0 1 40 17 0 0 1 4273144.4130,6 Fure30 40 4 1 20 0 142539.077 0,4 Gentofte 41 190 250 0 0 6 553374.9320,7 Gladsaxe 14 2 212 362 2 1 9 896067.3471,3 Glostrup 120 360 660 0 591285322.357 5,7 Gribskov 50 6 216 0 1 0 3333040.8550,8 Halsnæs 31 20 120 0 0 1 192530.7360,6 Helsingør11 1 33 1 10 1 2 3 2 645261.6321,0 Herlev 30 1 1 50 0 0 0 10 7328.1480,4 Hillerød 14 1 962 34 123 2 18 18293 49.108 3,7 Hvidovre 82 27043 3 2 0893 14552.3801,8 Høje-Taastrup 30 190 10 0 0 0 3356349.2300,7 Hørsholm 0 0 0 1 7 0 0 0 210 924.8560,4 Isj 20 6 0 7 1 0 1 2194522.0250,9 København 232183525292906617 282201.5901.581580.1842,7 (Fortsættes)

BILAGSTABEL B5.1 FORTSAT Hjemse borgere fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Hovedstaden. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue Herberg HotelFamilie/vennerUdslusnings- boligKriminalfor- sorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2013 Indbyg. i kommu- nen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Lyngby- Taarbæk 31 1 0 40 0 2516 1454.7780,3 Rudersdal 30 20 240 0 0 11 402855.4410,7 Rødovre 70 1 1 33 1 0 0 8 51 6237.7431,4 Tårnby 61 4 4 171 04 26634642.5731,5 Vallensbæk0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 8 15.2040,1 I alt395 22591752832105 34 62 4143.0362.9261.768.1251,7

BILAGSTABEL B5.2 Hjemse borgere fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Sjælland. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue HerbergHotel Familie/vennerUdslus- ningsboligKriminal- forsorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2013 Indbyg. i kommu- nen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Faxe0 0 21 40 0 0 310 1535.1950,3 Greve 90 0 1 280 0 1 7 463648.8350,9 Guldborgsund 42650 30 1 0 1 769960.8291,2 Holbæk1 1 161 60 9 0 20 547569.0350,8 Kalundborg 0 0 0 1 16 0 0 0 8 25548.4690,5 Køge 7 0 31 10 0 1 0 4263259.2850,4 Lejre 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2627.1720,0 Lolland 1 0 6 0 10 0 0 1 2201443.0240,5 Næstved 5 9 291 161 1 1 3 668681.6870,8 Odsherred0 0 1 0 1 0 0 0 0 2 18 32.6650,1 Ringsted 60 4 2 10 1 0 1 1 2534 33.5730,7 Roskilde 5 1 371228 03 62 94 88 85.0261,1 Slagelse 1 0 358 30 2 1 1 785 6477.2931,1 Solrød 50 30 6 1 0 1 0 16 921.5520,7 So50 0 1 17 0 0 0 0 23 18 29.3310,8 Stevns 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 322.0380,0 Vordingborg 0 0 30 30 0 1 0 7 8 45.4710,2 I alt49 13 20429188 5 1613 58 575630820.4800,7

BILAGSTABEL B5.3 Hjemse borgere fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Syddanmark. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue HerbergHotelFamilie/vennerUdslus- ningsboligKriminalfor- sorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2013 Indbyg. i kommunen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Assens 0 0 0 0 30 0 0 1 41 41.0460,1 Billund 0 0 90 40 50 6 241426.2850,9 Esbjerg 3 3 601 40 121 5 7132141 115.4461,1 Fa 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 33.2630,0 Fredericia 1 0 20 140 1 0 5232650.4290,5 Faaborg-Midtfyn 40 40 150 0 0 528450.9530,5 Haderslev 50 380 6 0 0 21 52 6655.8880,9 Kerteminde 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 23.7280,0 Kolding 40 430 7 0 0 23597490.7940,6 Langeland0 0 0 0 1 0 0 0 1 21 12.647 0,2 Middelfart 0 0 140 90 0 0 22517 37.8570,7 Nordfyn 0 0 0 0 40 0 0 0 41529.0300,1 Nyborg 20 0 1 90 0 0 6 18 1931.5730,6 Odense 14 14 774 453 0 4 20 181 141 197.4800,9 Svendborg 21 221 210 0 33533657.9880,9 Sønderborg0 0 140 50 22 6 291374.937 0,4 nder 0 0 120 50 1 1 1 20538.010 0,5 Varde0 0 18 0 0 0 0 0 0 18 2550.1220,4 Vejen 1 0 1 1 190 0 0 6 282142.6010,7 Vejle 5 252 044 3 03 3 85 66110.4710,8 Ærø 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 6.276 0,2 Aabenraa 1 250 6 0 0 0 1 15558.9040,3 I alt42453218 25918 102277802 6951.205.7280,7

BILAGSTABEL B5.4 Hjemse borgere fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Midtjylland. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue HerbergHotel Familie/vennerUdslus- ningsboligKriminalfor- sorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2015 Indbyg. i kommu- nen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Favrskov 1 0 0 0 30 0 0 1 5 347.5230,1 Hedensted0 0 30 1 0 0 0 1 5 546.0910,1 Herning5 12 960 422 4 0 716814986.8641,9 Holstebro20 25 0 8 50 0 242 4857.4940,7 Horsens 4 1 462 44 3 63 71167786.3611,3 Ikast-Brande 0 0 20 50 6 0 0 132940.5980,3 Lemvig0 0 120 21 0 0 1 16 17 20.6570,8 Norddjurs 1 0 0 0 50 0 0 1 7 7 37.8980,2 Odder 0 0 1 0 1 0 0 0 0 2 921.9280,1 Randers 70 19 1 3714 1 717103 9296.8001,1 Ringbing-Skjern0 0 0 0 30 0 0 0 3 8 57.0420,1 Samsø0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3.7330,0 Silkeborg121 26 5 38 0 4 1 1299 5690.0161,1 Skanderborg20 1 0 6 1 0 21 13 18 58.7820,2 Skive 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 13 46.6410,0 Struer0 0 0 0 20 0 0 0 27 21.4390,1 Syddjurs 0 0 0 0 30 0 0 1 4541.6520,1 Viborg1 2 570 19 1 1 0 2 83 6894.9850,9 Aarhus603621412265165 15 64687 617 326.2462,1 I alt 955250220 48543 27281171.3691.2281.282.750 1,1

BILAGSTABEL B5.5 Hjemse fordelt efter hjemshedssituation. Særskilt for registreringskommuner. Region Nordjylland. 2015. Antal. Gaden Natvarmestue HerbergHotel Familie/vennerUdslusnings- boligKriminal- forsorgen HospitalAndet og uoplyst I alt 2015I alt 2013 Indbyg. i kommu- nen, 2015

Hjemse pr. 1.000 indb., 2015 Bnderslev 1 0 40 10 0 0 22192435.7810,5 Frederikshavn1 1 0 0 0 0 0 0 0 21460.377 0,0 Hrring 20 20 6 0 0 0 1 11 17 65.2950,2 Jammerbugt 0 0 0 0 20 0 0 0 26 38.2930,1 Læ0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1.7950,0 Mariagerfjord 0 1 250 30 20 233542.1340,8 Morsø2 0 0 0 0 0 0 0 0 2420.816 0,1 Rebild0 0 0 0 30 0 0 0 3328.8590,1 Thisted 0 0 321 30 0 234110 44.0780,9 Vesthimmerland 0 0 2 0 20 0 1 0 510 37.3990,1 Aalborg 22893 3 8371 813 238259207.8051,1 I alt28 10 158 4 112 73 13 21356352582.6320,6

In document HJEMLØSHED I DANMARK 2015 (Sider 173-199)