• Ingen resultater fundet

Spørgsmål eller ændringsforslag til Jobnet kan rettes til Landssupporten på dfdg@star.dk eller på telefon 70 25 89 25 og spørgsmål eller ændringsønsker til JobAG kan rettes til virksomhedssupporten på virksomhedssupport@star.dk eller på telefon 70 25 87 25

3.10: Fejl i formatering af ’Erhvervserfaring’ i CV-pdf

Ved en fejl blev der ikke taget højde for linjeskift i borgerens beskrivelse af erhvervserfaring, hvorfor den blev vist ud i en køre. Fejlen er rettet.

4. Arbejdsgivere

4.1: Tilfçjelse til ’Vilkår for brug af Jobnet for Arbejdsgivere’

Under 'Vilkår for brug af Jobnet for Arbejdsgivere – Visning i andre jobbanker' er der tilføjet oplysningen om, at virksomheden ved oprettelse af jobannoncer kan vælge, om annoncen også skal vises på EURES. Teksten er herefter følgende:

”Virksomheden kan ved den enkelte annonceoprettelse vælge, om annoncen også skal vises på www.workindenmark.dk samt på EURES, den Europæisk Portal For Jobmobilitet.”

4.2: Personer, der kan tegne virksomheden, kan oprette sig med eller tilknytte privat NemID til hovedkontaktperson

En person, der kan tegne virksomheden, kan:

 Oprette virksomheden på JobAG ved brug af sit private NemID. Flowet følger det almindelige flow for oprettelse af en virksomhed på JobAG.

 Kan tilknytte sit private NemID til kontaktpersonen. Flowet følger det flow, der benyttes, når en medarbejder skal tilknytte sit medarbejdercertifikat til kontaktpersonen.

Ovenstående kræver, at virksomheden i forvejen er kendt i JobAG, da der sker en afvisning, hvis arbejdsgiveren ved log ind ikke vælger en virksomhed, som han kan tegne.

4.3: Hjælp ved log ind med medarbejdercertifikat

Hvis en medarbejder prøvede at logge ind med sit medarbejdercertifikat, uden at dette var tilknyttet medarbejderen som kontaktperson i JobAG, fik han ingen hjælp af systemet.

Fremover vil medarbejderen i denne situation få vist følgende oplysninger om hovedkontaktpersonen, så han ved, hvor han skal rette henvendelse:

 Fornavn og efternavn

 Telefonnummer, hvis det er registreret

 E-mail

 Arbejdsstedets Produktionsenheds-nr.

4.4: Opdatering af en publiceret jobannonce med fastholdelse af publiceringsdato

Hvis en publiceret jobannonce skulle opdateres, skulle datoerne for publicering og afpublicering ændres til henholdsvis datoen for indsendelse af opdateringen og den korrekte dato for

afpublicering.

Dette er ændret, således at datoerne kan være uændrede, hvis der sker opdatering af en publiceret jobannonce. Datoerne skal dog valideres, hvis der sker ændring i én af publiceringsdatoerne, analogt til indsendelse af en ny jobannonce.

4.5: Annoncer kan indeholde hyperlinks

Mange annoncer indeholder link, som ofte er lange, hvilket ikke ser pænt ud i en annonce. Der er derfor indført mulighed for, at ændre links til hyperlinks, der kan gøre en annonce lettere at læse.

I feltet til indtastning af annonceteksten er der i menulinjen tilføjet et ikon til indsættelse af hyperlinks:

Ved klik på linket åbnes for indtastning af url og den tekst, der ønskes vist i annoncen:

Hvis annonceteksten er skrevet, kan den ønskede tekst markeres. Ved klik på hyperlink-ikonet vil feltet ’Vis tekst’ være forudfyldt med den markerede tekst.

Feltet ’Url’ skal altid starte med ’http://’. Hvis ikke det er tilfældet, hjælpes arbejdsgiveren ved at følgende besked vises:

Spørgsmål eller ændringsforslag til Jobnet kan rettes til Landssupporten på dfdg@star.dk eller på telefon 70 25 89 25 og spørgsmål eller ændringsønsker til JobAG kan rettes til virksomhedssupporten på virksomhedssupport@star.dk eller på telefon 70 25 87 25

listet i forhold til seneste opdatering.

For at forbedre overblikket over defremsçgte CV’er, er der foretaget følgende ændringer:

 Visning af navnet på søgeprofil i feltet ’Anvendt sçgeprofil’

 Nyt datofelt – ’Vis CV’er fra’, så arbejdsgiveren eksempelvis kan vælge kun at se nye og ændrede CV’er, siden han sidst foretog en søgning:

Visning af navnet på søgeprofil i feltet ’Anvendt søgeprofil’: Hvis arbejdsgiveren har foretaget en søgning med brug af en søgeprofil eller åbnet CV-søgningen via en CV-agent, vises navnet på søgeprofilen. Især ved åbning fra CV-agenten giver det hurtigt arbejdsgiveren oplysning om, hvilken af hans profiler, der ligger til grund for CV-agenten. Hvis arbejdsgiveren ændrer i sçgekriterierne, fjernes feltet ’Anvendt sçgeprofil’, da sçgeresultatet dermed ikke matcher

søgeprofilen mere. Gemmer han de nye søgekriterier ved at opdatere den gamle søgeprofil eller ved at oprette en ny søgeprofil, vises søgeprofilens navn igen.

Datofeltet ’Vis CV’er fra’: Med dette datofelt kan arbejdsgiveren eksempelvis vælge kun at få vist nyeeller ændrede CV’er fra sidst, han foretog en søgning.

Foretager han opslag via en CV-agent, er datofeltet default udfyldt med datoen for den forrige mail fra CV-agenten, da det logisk vil være de nye eller ændrede CV’er siden sidste CV-agent, der er interessante. Arbejdsgiveren kan selv ændre i datofeltet.

I informationsteksten til søgeresultatet er tilføjet følgende:

”Du kan vælge kun at få vist CV’er, som er blevet oprettet eller ændret efter en bestemt dato ved at vælge en dato i feltet "Vis CV'er fra:”. CV'erne i listen vil stadig blive sorteret efter relevans, men du vil kun få vist CV'er, som er blevet oprettet eller ændret efter den angivne dato.”

4.7 Visning af ’A10 - Villig til at bruge egen bil i jobbet’ manglede på pdf

Hvis borgeren under ’Kçrekort’ havde registreret ’ A10 – Villig til at bruge egen bil i jobbet’, blev det ikke vist i pdf-versionen. Fejlen er rettet.

4.8 Fejl i formatering af ’Erhvervserfaring’ i CV-pdf

Ved en fejl blev der ikke taget højde for linjeskift i borgerens beskrivelse af erhvervserfaring, hvorfor den blev vist ud i en køre. Fejlen er rettet.

CV

Bilag 1: Eksempler på fejlbeskeder og uhensigtsmæssigheder, når en

RELATEREDE DOKUMENTER